2016 door de Rietveldse buurvrouwen ingeluid met glaasje bubbels

ingevoerd op 08-01-2016

Op de bijeenkomst van de Rietveldse buurvrouwen op vrijdagavond 8 januari kon er geproost worden op het nieuwe jaar met een glaasje bubbles, aangeboden door het Dorpsplatform Rijnoevers.

Het dorpsplatform voor de bewoners van Barwoutswaarder en Rietveld dat in september 2015 opgericht werd, is niet alleen een spreekbuis van de bewoners naar de Gemeente en Provincie, maar wil ook de sociale verbondenheid in de buurt bevorderen.

De halfjaarlijkse buurvrouwenbijeenkomst in de Bosrand past goed in de activiteiten van de buurt. In het tuincafé van de Bosrand  werd weer heerlijke koffie geschonken met  warme appelbeignets voor zo’n 35 Rietveldse buurvrouwen. Om elkaar nog wat beter te leren kennen, introduceerde Mieneke van Varik een spel waarbij er in verschillende rondes gewisseld werd van tafel. De tijd vloog voorbij. Er werd  gelachen, bijgekletst en uitgevonden waar iedereen woont.  “Oh,  woon je daar? Ik ken dat huis wel, maar ik had geen idee...”

Nieuwe data

De volgende buurvrouwen bijeenkomst zal zijn op vrijdagavond 3 juni.

Het platform  is een “Rijnoeversfeestje” aan het voorbereiden dat komende zomer  zal plaatsvinden . Dat feestje zal zijn voor alle bewoners van Rietveld en Barwoutswaarder, dus dan hoeven de mannen en kinderen zich niet achtergesteld te voelen ;-)

buurvrouwen buurvrouwen