Groepsaankoop zonnepanelen

ingevoerd op 06-10-2016

Bericht van de gemeente Woerden

Gemeente Woerden stimuleert het opwekken van duurzame energie bij de bewoners van gemeente Woerden. Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee u uw eigen groene stroom opwekt en flink bespaart op uw energierekening. In samenwerking met het burgerinitiatief Duurzaam Woerden en andere Utrechtse gemeenten start de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie. Alle inwoners in de provincie Utrecht die dakeigenaar zijn of toestemming hebben van hun verhuurder, kunnen deelnemen.

 

Samen sterker

Hoe meer deelnemers, hoe scherper het aanbod. Door het veilingmodel bent u verzekerd van een aanzienlijke groepskorting.  SamenZonneEnergie verzamelt alle geïnteresseerden, doet het uitzoekwerk en informeert u helder en objectief. De leveranciers die meedoen aan de veiling worden vooraf gekwalificeerd op basis van bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. De producten moeten aan strenge eisen voldoen en de systemen worden altijd geïnstalleerd door professionele installateurs.

 

Hoe werkt het?

1) Schrijf uiterlijk 9 november gratis en vrijblijvend in op www.SamenZonneEnergie.nl.

2) Op 10 november brengen zonnepanelenleveranciers hun beste bod uit tijdens een veiling.

3) Uiterlijk 23 november ontvangt u een aanbod op maat van de winnende leverancier.

4) U beslist uiterlijk 29 december of u het aanbod accepteert.

5) De leverancier installeert het zonnepanelensysteem. U bespaart direct op uw energierekening met de groene stroom die uw systeem opwekt.

 

Zonnepanelen maken gemeente Woerden duurzamer. Dit draagt bij aan de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Meer informatie op www.woerden.nl/duurzaam (http://www.woerden.nl/duurzaam)

zonnepanelen zonnepanelen