Buurtonderneming Treur Kaas valt in de prijzen

ingevoerd op 15-06-2017

Wederom zijn er een paar kazen van Treur Kaas in de prijzen gevallen. Deze keer op de beurs Mondial du Fromage in Tours, Frankrijk. Van 11 - 13 juni 2017 vond de beurs plaats. Treur Kaas was hier ook aanwezig met verschillende kazen uit het assortiment. Maar liefst 2 van deze kazen hebben een mooie medaille mogen ontvangen! 

De prijzen
Jersey Schorren wint brons. Jerseyhoeve Schorren is een heerlijke jerseykaas van 1 jaar oud. Mooie rijpingskristallen, maar toch nog bijzonder romig dankzij de volle jerseymelk. 

Villa Fumé wint zilver! De nieuwe gerookte boerderijkaas wint de zilveren prijs in Frankrijk. Dit is een Hollandse rookkaas gemaakt van gethermiseerde koemelk. Een ambachtelijk kaasje met een hele bijzondere smaak.

Mondial du Fromage
Producten van over de hele wereld, uit maar liefst 20 landen, worden tentoongesteld op de Mondial du Fromage. Op deze beurs kunt u zien wat er nieuw is, de ontwikkelingen van de markt ontdekken, inzicht krijgen in de trends op de markt, leveranciers ontmoeten, kennismaken met andere professionele relaties en nog veel meer. Ook vinden er wedstrijden plaats voor de beste kaas en beste product. 

kaasbeurs kaasbeurs